*NEW* Μπου Ξελευθερία!

Περίληψη οπισθόφυλλου:
Τριάντα παραμύθια και ένα, εικονογραφημένα από παιδιά!

Κάποτε, πολύ παλιά, υπήρχε μια πεδιάδα από ζάχαρη όπου εκεί ζούσαν αγαπημένα όλα τα ζώα του κόσμου. Δίπλα στην πεδιάδα, σε ένα ψηλό καραμελωμένο βουνό, ζούσε ένας κακός μάγος που τον έλεγαν Μπούλινγκ. Αυτός ο μάγος ζήλευε όλα τα ζώα που ήταν χαρούμενα κι ένα πρωινό που δεν άντεξε πια να τα βλέπει αγαπημένα, κούνησε το μαγικό του ραβδί και τότε όλα τα ζώα της ζαχαρωμένης πεδιάδας, άρχισαν να κοροϊδεύουν το ένα το άλλο. Ξαφνικά, ανακάλυψαν ότι ο ελέφαντας ήταν παχουλός, ότι η καμηλοπάρδαλη είχε μακρύ λαιμό, ότι το φενέκ είχε μεγάλα αυτιά, ότι το αηδόνι δεν ήταν καλλίφωνο και άλλα πολλά. Όλα τα ζώα έγιναν δυστυχισμένα και έκλαψαν τόσο πολύ που έλιωσε η ζάχαρη της πεδιάδας. Ο βασιλιάς των ζώων, το λιοντάρι που κατάλαβε ότι ο μάγος Μπούλινγκ τους είχε μαγέψει, ζήτησε τη βοήθεια τριάντα διάσημων εξερευνητών, ειδικών στα ξόρκια. Αυτοί έφυγαν με πολύχρωμα αερόστατα και ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο για να βρουν το αντίδοτο στο ξόρκι του Μπούλινγκ. Γύρισαν όλο τον πλανήτη γύρω-γύρω, πέντε φορές δεξιόστροφα και δύο αριστερόστροφα, μέχρι που ζαλίστηκαν. Όταν επέστρεψαν, είχαν τη λύση στα χέρια τους. Έδωσαν στο βασιλιά ένα βιβλίο με τριάντα παραμύθια και του ζήτησαν να τα διαβάσει δυνατά στην πεδιάδα, για να τον ακούσουν όλα τα ζώα. Μόλις το έκανε, τα μάγια λύθηκαν αμέσως και όλα τα ζώα μόνιασαν ξανά.


Στοιχεία βιβλίου:
Ιστοσελίδα: Πατήστε εδώ
Κατηγορία: Εικονογραφημένα, Παιδικά Βιβλία
Συγγραφέας: Συλλογικό έργο
Σελίδες: 152
Διαστάσεις: 16×23 cm
Ημερ. έκδοσης: Μάιος 2017


Βιογραφικό των συγγραφέων:
Τριάντα υπέροχοι συγγραφείς, μαθητές του σεμιναρίου του παραμυθιού στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής «Tabula Rasa», άφησαν τη φαντασία τους να δημιουργήσει το υλικό που έχετε στα χέρια σας.

Γράφουν οι: Μαρία Μποτέα, Γιώτα Σιπέτα, Λίλιαν Μπικέ, Δέσποινα Φίλιου, Αθανασία Αλεξανδρίδη, Αρετή Καραµπά, Σοφία Χριστοφή, Κωνσταντίνα Βασιλείου, Αναστασία Παπά, Άννα Παπαδάκη, Αθηνά Ντόκα, Ιωάννα Καϊάφα, Ιωάννα Αποστολάκου, Κωνσταντίνος Καρτσακάλης, Δήµητρα Αθενάκη, Ελένη Μπλιούµη, Χριστίνα Στεφανίδου, Γεωργία Σακκά Ντάουερ, Νόρα Κανελλοπούλου, Μαρία Πηδιά, Αλεξάνδρα Ανδριάδη, Παναγιώτης Αχείµαστος, Ραφαέλικα Γεωργαλλή, Ειρήνη Δεµέστιχα, Χριστίνα Κωνσταντουδάκη, Θάνος Αργυρίου, Νεφέλη Παπαντωνοπούλου, Κατερίνα Τσιρλή και Στρατονίκη Καλφοπούλου.

Το εργαστήρι δημιουργικής γραφής «Tabula Rasa» ιδρύθηκε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό στο χώρο της συγγραφής τηλεοπτικών, κινηματογραφικών, θεατρικών και λογοτεχνικών κειμένων. Στο Εργαστήρι θα μάθεις τα μυστικά που θα σε οδηγήσουν στην ολοκλήρωση του έργου σου. Μπορείς να κάνεις πράξη την ιδέα σου! Αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου, χωρίς να κρύβεις τις ευαισθησίες σου. Στην τέχνη η ευαισθησία είναι αρετή.
Με τη σωστή καθοδήγηση θα βελτιώσεις την προφορική αλλά κυρίως τη γραπτή σου έκφραση, ανακαλύπτοντας το πάθος, τη δύναμη και τη φαντασία που σίγουρα διαθέτεις.
Μοιράσου το άρθρο: :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2017. BOOKNIA - All Rights Reserved
Created by Net Promotion Web Team | Published by Panos Melas |
Proudly powered by NET PROMOTION