*NEW* Μέχρι το τέλος του χρόνου

Περίληψη οπισθόφυλλου:
Η Κρυσταλλία, έχοντας χάσει με τραγικό τρόπο τη μητέρα της όταν ήταν παιδί, έχει περάσει τα τελευταία έξι χρόνια της ζωής της απομονωμένη από τους ανθρώπους. Ζει στο δικό της μικρόκοσμο, όπου τα συναισθήματα δε χωράνε, αφού μόνο πόνο και δυστυχία μπορούν να φέρουν.
Την ίδια στιγμή, ο Κωνσταντίνος ζει μαζί με τη μικρότερη αδερφή του, προσπαθώντας να συνυπάρξει με τα σημάδια που άφησε ο νεκρός πατέρας τους στην ψυχή του, τα οποία όμως τον έχουν κάνει εσωστρεφή, ψυχρό και απόμακρο, ανίκανο να νιώσει οποιοδήποτε άλλο συναίσθημα εκτός από θυμό και οργή.

Οι ομοιότητες ανάμεσά τους πολλές. Όπως και οι διαφορές τους. Όμως, το κοινό τους όνειρο, ο χορός, στον οποίον είναι ολοκληρωτικά αφοσιωμένοι, είναι εκείνο που θα ενώσει τους δρόμους τους, «προκαλώντας» τους να δουν τι είναι αυτό που υπερτερεί.

Μία σχέση που ξεκινάει από μια μεγάλη και αναίτια κόντρα για να οδηγήσει σε ένα πάθος που με τη σειρά του θα εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα. «Μέχρι το τέλος του χρόνου» είχαν ορκιστεί ν'αγαπιούνται. Ήταν το δικό τους «για πάντα». Ωστόσο, μια στιγμή θα είναι αρκετή για να γκρεμίσει όσα με κόπο έχτισαν. Αρκετή για να χωρίσουν οι δρόμοι τους, και να μετατραπεί η αγάπη τους σε μίσος. Κι όμως, όσοι είναι γραφτό να είναι μαζί, το πεπρωμένο τούς φέρνει κοντά, ενώ, μέσα από συμπτώσεις, βρίσκει πάντα τον τρόπο για να τους δοκιμάσει. Άραγε, η αγάπη είναι αρκετή για να μας κάνει ν'αλλάξουμε; Άραγε, μπορεί ν'αντέξει μέχρι το τέλος του χρόνου;

«Εντάσεις που κόβουν την ανάσα, ανελέητες συγκρούσεις που πληγώνουν βαθιά, τραγικές αποκαλύψεις που σοκάρουν, και στο κέντρο όλων μία αγάπη που παλεύει μανιασμένα να επιβιώσει ως το τέλος του χρόνου, η οποία χαράσσεται ανεξίτηλα στην καρδιά σου για πάντα...»
-Καλλιόπη Κρητικού, εκπαιδευτικός-blogger-

«Η Γιώτα Παπαδημακοπούλου σε αυτό της το βιβλίο κέντησε μια ιστορία πραγματικά καθηλωτική, με θάρρος, πάθος και ειλικρίνεια. Οι ήρωες της δεν διστάζουν να τσαλακωθούν. Ξεδιπλώνουν μπροστά στα μάτια του αναγνώστη ακόμα και τις πιο σκοτεινές τους πλευρές, καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο να ξεφύγουν εντελώς από τη χάρτινη υπόστασή τους και να σταθούν ολοζώντανοι μπροστά του. Ο αναγνώστης θα ταυτιστεί, θα νιώσει αγωνία, θα συμπονέσει, θα θυμώσει, και γενικότερα θα βιώσει στο πετσί του την ιστορία αυτή, μέσα από μια πλοκή που σίγουρα καθηλώνει και αναμφίβολα δίνει σε όλους τροφή για σκέψη σε ό,τι αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις
-Θάλεια Ψαρρά, συγγραφέας-

«Όταν παρουσίασα το εξαίρετο μυθιστόρημα της Γιώτας Παπαδημακοπούλου "Όταν ξέρεις ν’αγαπάς" στη Θεσσαλονίκη, της είπα: "Το βιβλίο αυτό θα είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του επόμενου". Χαίρομαι που έκανα λάθος! Το "Μέχρι το τέλος του χρόνου" κατάφερε να με συγκινήσει και να σταθεί πάνω από το "Όταν ξέρεις ν’αγαπάς"! Μπράβο
-Τάσος Αγγελίδης-Γκέντζος, συγγραφέας-φιλόλογος-


Στοιχεία βιβλίου:
Κατηγορία: Ελληνική πεζογραφία
Συγγραφέας: Γιώτα Παπαδημακοπούλου
Σελίδες: 744
Ημερ. έκδοσης: 02/06/2017
ISBN: 978-618-5021-76-4


Βιογραφικό της συγγραφέως:
Η Γιώτα Παπαδημακοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984 όπου και ζει μέχρι σήμερα μαζί με τον σύζυγό της.

Είναι η δημιουργός και διαχειρίστρια του site "Το μεγαλείο των τεχνών" το οποίο ψηφίστηκε ως το καλύτερο blog για το 2012. Αρθρογραφεί σε ποικίλα ηλεκτρονικά έντυπα στα οποία υπογράφει με την ιδιότητα της βιβλιοκριτικού. Παράλληλα, συνεργάζεται με εκδοτικούς οίκους στην Ελλάδα αλλά και με πρακτορεία του εξωτερικού, στο τμήμα αξιολόγησης βιβλίων προς έκδοση, ενώ στο παρελθόν απασχολήθηκε και ως ραδιοφωνική παραγωγός.

Ζει και αναπνέει για την λογοτεχνία... και για τον γιο της.

Από τις εκδόσεις Μάτι κυκλοφορούν τα βιβλία της: "Ξεπεσμένοι Άγγελοι" (2012), "Μη με ξεχάσεις" (2013), "Όταν ξέρεις ν’αγαπάς" (2015).

Επικοινωνήστε με τη συγγραφέα.
Μοιράσου το άρθρο: :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2017. BOOKNIA - All Rights Reserved
Created by Net Promotion Web Team | Published by Panos Melas |
Proudly powered by NET PROMOTION